Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Ένας Πατρινός βουλευτής δίνει το στίγμα του, κόντρα στο παραφύσει κατεστημένο πού προσπαθούν κάποιοι και δια νόμου να επιβάλλουν…






Κατεβάζουν σιγά σιγά δια νόμου τις ηλικίες, τώρα στα 15, έχοντας προφανή στόχο να φθάσουν μέχρι τα νεογέννητα.
Βάζουν τώρα τα 15 έτη, υπολογίζοντας ότι θα τα αποσύρουν μετά σε μια «πιο λογική ηλικία» δείχνοντας τάχα ότι «υποχώρησαν» στην Βουλή, δίνοντας έτσι «ένα κόκκαλο» στους αντίθετους…
Αφήνοντας όμως από την πίσω πόρτα όλο το υπόλοιπο νομοσχέδιο να περάσει ως έχει, αυτό πού κυρίως τους ενδιαφέρει !

Μισός - μισός, καί στό τέλος ούτε ο ίδιος - ίδια, δεν θα ξέρει τί είναι. Μετά απελπισμένος και εξουθενωμένος ψυχολογικά θ΄αρπάξει κανένα αυτόματο και θα γίνει ότι έγινε με τον Μπρέϊβικ στην Νορβηγία παλαιότερα, Θεός φυλάξει...


Την Τρίτη, κατά τα φαινόμενα, ψηφίζεται από την Βουλή ένας ακόμη νόμος ηθικής υποβάθμισης της κοινωνίας, και γιατί όχι, και εξαχρείωσης…
Αν ρίξουμε μια ματιά στην προηγούμενη ιστορία της χώρας ποτέ άλλοτε δεν είχαμε φθάσει σε τέτοιο σημείο, δια νόμου μάλιστα, διάλυσης της συνοχής της οικογένειας.
Και μάλιστα «ξεπουλώντας» και προσφέροντας «χάρισμα» οι πολιτικοί την μεγάλη πλειοψηφία του λαού σε μία μηδαμινή μειοψηφία μερικών χιλιάδων «υπερήφανων» οπαδών, μη υπολογίζοντας την υπόλοιπη κοινωνία.
Πού επειδή δεν μιλάει, επειδή δεν κάνει διαδηλώσεις, επειδή δεν χτυπάει χέρια και πόδια για σαματά ( πράγματα πού υπολογίζει ο κόσμος σήμερα), δείχνει μια κοινωνία σαν να μή υπάρχει …Όμως η υγιής πλειοψηφία υπάρχει και θα απαντήσει σίγουρα όταν έλθει η Νέμεσις και η ώρα…

Η παρακάτω έντυπη ανακοίνωση του κ. Νικολόπουλου ως υπεύθυνου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος πού σήμερα κυκλοφόρησε για ενημέρωση του λαού, αξίζει νομίζουμε να μελετηθεί ( και όχι απλώς να διαβασθεί ) ώστε όταν ανοίξουν σε λίγο οι «ασκοί του Αιόλου» να ξέρουμε από πού μας ήλθε το κακό και γιατί πάθαμε ότι πάθαμε …
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...
================

«Ζούμε τις συνέπειες της διάλυσης και της υποβάθμισης του θεσμού της οικογένειας που υπήρξε το θεμέλιο του έθνους και το αγκωνάρι της κοινωνίας.
Η Ελλάδα μας έγινε  χώρα γερόντων.  Το δημογραφικό απειλεί την ύπαρξη του γένους μας… Και εμείς τί κάνουμε;



Σε εποχή που η ανάγκη ταυτότητας και συνοχής αποτελεί ανάγκη εθνικής και πνευματικής επιβίωσης, θα ψηφίσουμε την νομική κατοχύρωση της ρευστότητας της προσωπικής ταυτότητας που είναι μία ακόμη ωρολογιακή βόμβα στον θεσμό της οικογένειας,

Ας ακολουθήσω όμως το σκεπτικό των εισηγητών του ΝΑΙ.  Έχω το ατομικό δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζω τα στοιχεία της ταυτότητας μου και ως εκ τούτου να αυτοπροσδιορίζομαι, ψηλός και  με γαλανά μάτια, όπως ακριβώς θέλετε να συμβαίνει με το βιολογικό φύλο.

Μπορώ λοιπόν με μια δήλωσή μου, στην Αστυνομία,  να αλλάξω τα βιολογικά δεδομένα μου και η ταυτότητά μου να γράφει, ότι είμαι 2,10 και έχω γαλανά μάτια; ( όλα ψέμματα )

Δεν μπορεί, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, να αλλάζουν τα στοιχεία της ταυτότητας ανάλογα με τα «θέλω» μου ή από τις συναισθηματικές ή ψυχικές προσεγγίσεις και μεταπτώσεις.

Αυτό δεν ήταν ένα από τα επιχειρήματα που προβληθήκαν, τότε,  από τους δήθεν φωταδιστές του Σημίτη, προκειμένου να διαγράψουν το «Χριστιανοί Ορθόδοξοι» από τις ταυτότητες;

Σήμερα όμως ακούμε τα αντίθετα. Στο όνομα των λεγομένων ανατομικών δικαιωμάτων, με το συζητούμενο νομοσχέδιο, δίδεται η δυνατότητα και ενισχύεται η βούληση του καθενός να αλλοιώσει ακόμα και τα ανθρωπολογικά του χαρακτηριστικά και να διαφοροποιηθεί από την ίδια τη φύση του, και με νομική υποστήριξη να αλλάζει το φύλο του, όποτε και όπως εκείνος θέλει και όχι όπως η φύση τον έταξε.


Επειδή νιώθω προσβολή της Χριστιανικής μου συνείδησης, δηλώνω καθαρά και ξάστερα ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ.  
Έχω κάνει πολλά λάθη, έχω πολλές αδυναμίες και πάθη, όμως οι αρχές και οι αξίες που υπερασπίζομαι είναι καθαρές και ποτέ δεν μπαίνουν σε οποιοδήποτε άλλο ζύγι, πέρα από το συνειδησιακό μου, καθώς και το ζύγι της ευθύνης μου έναντι του Θεού και των συμπολιτών μου Χριστιανών Ορθόδοξων πολιτών που εκπροσωπώ.

Και για μένα προσωπικά, αλλά και για το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος που εκπροσωπώ η ελευθερία καθεμιάς και καθενός να χρησιμοποιεί το σώμα και το μυαλό του κατά βούληση, είναι αναμφισβήτητη, νομικά αλλά και θεολογικά κατοχυρωμένη, απολύτως σεβαστή στη Δημοκρατία μας και στην Ορθόδοξη Πίστη. Όμως περαιτέρω πρωτοβουλίες που έμμεσα μετατρέπουν την ιδιαιτερότητα σε κανόνα και την μειοψηφία σε πλειοψηφία, παντού και πάντοτε θα με βρίσκουν αντίθετο με οποιοδήποτε τίμημα.

Από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη,  δεν ζήτησα ούτε πρόκειται ποτέ να ζητήσω την άδεια για να μείνω πιστός στην Ορθόδοξη πίστη και στις ιδεολογικές αρχές μου.

Έχουν τις δικές τους «extra large» πεποιθήσεις για το συζητούμενο νομοσχέδιο, που απέχουν όσο το φως από το σκότος. Εμένα στην Βουλή, κοντά 30 χρόνια με στέλνουν Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί.  
Με ψηφίζουν πολίτες που έχουν φόβο Θεού, αγάπη στην Πατρίδα, στην Εκκλησία και αφοσίωση στην Οικογένεια. Αυτούς εκπροσωπώ, αυτών εντολοδόχος είμαι και θέλω να παραμείνω.   
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί και έχει δικαίωμα, ασφαλώς, να θέλει να γίνει εντολοδόχος των τρανσέξουαλ και των άλλων μελών της ΛΟΑΤ. Πρέπει όμως κάποιος μα του πει το  Ευαγγελικό ρητό «Ου δύναται δυσίν κυρίοις δουλεύειν».

Δεν γίνεται να εκπροσωπεί και τους Χριστιανούς Έλληνες, που πιστεύουν ότι ο Θεός έπλασε άρρεν και θήλυ και ότι «το σώμα ναός του Αγίου Πνεύματος εστίν». Είναι ασύμβατες εντελώς οι εκπροσωπήσεις του. Ζητώ να μου επιτρέψετε να διαβάσω το ρεπορτάζ από την εφημερίδα της κεντροδεξιάς «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (12.07.2017), με το οποίο  πληροφορεί τους οικογενειάρχες, τους Έλληνες Χριστιανούς, τους Μητροπολίτες, τους Ιερείς, τους Αγιορείτες και προπάντων τους ψηφοφόρους της Δεξιάς παράταξης που πιστεύουν στο τρίπτυχο Πατρίδα – Θρησκεία - Οικογένεια, ποιες δεσμεύσεις ανέλαβε, ως πρόεδρος του Κόμματος, στα 120 λεπτά της συνάντησής του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους… εκπροσώπους των Λεσβιών, των Ομοφυλόφιλων, των Αμφιφυλόφιλων και των Τρανσέξουαλ.

«Δύο ώρες διήρκεσε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους των οκτώ οργανώσεων « μας πληροφορεί η εφημερίδα «στα γραφεία της ΝΔ στην οδός Πειραιώς, με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να δηλώνει τη στήριξή του στο νομοσχέδιο, που αφορά τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου».


Κανείς μας δεν μπορεί να κοροϊδεύει ούτε τη συνείδηση του, ούτε τον Θεό…, εκτός εάν αυτός θέλει να αντιστραφεί η φυσική επιλογή, καθώς και το σύνολο των διδαχών της Εκκλησίας της οποίας όμως είμαστε με την θέληση μας μέλη. Ο καθένας μας ας αναμετρηθεί με την συνείδησή του και ας αναλάβει την προσωπική ευθύνη που του αναλογεί, απέναντι στην Πατρίδα και στην συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επαναλαμβάνω αποτελούν τους εντολείς μας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προ πολλού έχει εγκαταλείψει τις παραδόσεις και τις παρακαταθήκες που εκπροσωπεί η ιστορική παράταξη και που με θυσίες κράτησε υπερήφανη η βάση της σε πολύ δύσκολους καιρούς. Έχει πάρει ψυχικό και ιδεολογικό διαζύγιο και για τον λόγο αυτό προχώρησε σε πολιτικές επιλογές που είναι κάθετα αντίθετες με την Ορθόδοξη  Χριστιανική πίστη και παράδοση του ελληνικού λαού, καθώς και με τις ιδρυτικές ιδεολογικές αρχές. Είναι αυτός  ο ίδιος που ψήφισε και μάλιστα έδωσε εντολή και στους βουλευτές του να ψηφίσουν υποχρεωτικά, την κατασκευή και λειτουργία τζαμιού στην Αθήνα με χρήματα του Δημοσίου.  
 Είναι ο ίδιος που αξίωσε πριν ένα χρόνο -επί ποινή διαγραφής- οι βουλευτές του να στηρίξουν και να ψηφίσουν, ένα από τα πλέον αντιχριστιανικά νομοθετήματα, το διαβόητο τερατούργημα του συμφώνου συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. 
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να συμφωνήσουμε με την ΛΟΑΤ  και όχι με την Χριστιανική κοινότητα των πολλών εκατομμυρίων Ελλήνων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ασφαλώς για κάθε Χριστιανό δημοκράτη  προτεραιότητα είναι ο σεβασμός της αξίας του ανθρώπου. Είναι κεντρικό σημείο της Ορθοδοξίας, αλλά και θεμελιώδης αρχή στο Ελληνικό Σύνταγμα. Ο σεβασμός και η ιδιαιτερότητα του προσώπου διασφαλίζεται πλήρως μέσα στην Ορθόδοξη και Ελληνική οικογένεια, όπως την βιώσαμε εμείς από τους προγόνους μας. Στο όνομα των ατομικών ελευθεριών δεν μπορούν να αγνοούνται οι βιολογικοί νόμοι και να καταπατώνται αξιώματα της φύσης, αξίες και αρχές χιλιετιών.

Πώς είναι φυσιολογικό το φύλο να μην προσδιορίζεται από τα βιολογικά όργανα του ανθρώπου, αλλά από τα «θέλω» και από τα πάθη. Μπορεί να καταργείται διά νόμου η ανθρωπολογία και η βιολογία ; Δηλαδή θα μπορεί κάποιος να έχει όλα τα βιολογικά χαρακτηριστικά του ανδρός και όταν θα δείχνει την δικαστική απόφαση, οι γύρω του, οι συναλλασσόμενοι και οι αρχές θα πρέπει να πιστέψουν ότι είναι γυναίκα;

Και πιστεύετε ότι έτσι προστατεύετε αυτό το πρόσωπο;  Πιστεύω ότι αντιθέτως, στοχοποιούνται! Επιτέλους μην ακούτε εμένα ή την Χριστιανική  Εκκλησία, ακούστε την άποψη της Ελληνικής κοινωνίας. Μια κοινωνίας που στέκεται με σεβασμό στη προσωπική ζωή και τις επιλογές ενός εκάστου, αλλά που δεν θέλει με το ζόρι να αλλάξετε τα πρότυπα και να επιβάλετε άλλα ξενόφερτα μοντέλα, της νέας τάξης πραγμάτων.  
Αρκετά πληρώνουμε τα καμώματα της παγκοσμιοποίησης.

Δεν υπάρχουν εναλλακτικές μορφές οικογένειας. Η οικογένεια είναι μητέρα- πατέρας, παιδιά. Με το ΟΧΙ και το ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ, θέλουμε να εκφράσουμε την σιωπηλή πλειοψηφία που δεν συμμετέχει στις παρελάσεις της δήθεν.. περηφάνιας, αφήνουμε τους στενούς συνεργάτες του Κυρ. Μητσοτάκη και εκείνον να γίνει «σημαιοφόρος» των gay pride.  Επιτέλους, αν όχι τώρα, τότε πότε θα αντισταθούμε και πότε θα δώσουμε Ελληνοχριστιανική ομολογία. ;

Δεν ψηφίζω νόμο που αρνείται τη φύση, υποβιβάζει την ψυχοσωματική οντότητα του ανθρώπου, φέρει σωματική και ψυχική διαταραχή στην εικόνα του Θεού.  Δεν ψηφίζω ένα νόμο που αλλοιώνει την αυθεντικότητα του προσώπου, διαφοροποιεί τη φύση του και αλλάζει το φύλο του.

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε να μην είναι ελεύθερος ο Χριστιανός πολίτης, ούτε καν ο Βουλευτής να διατυπώνει τις απόψεις του;  Διότι εάν κάποιος τολμήσει να διατυπώσει την Ορθόδοξη Χριστιανική άποψη του, με την οποία συντάσσεται και η συντριπτική πλειοψηφία, τότε πέφτουν όλοι "να τον φάνε"... 

Και εάν τολμήσει κάποιος «Τασούλας» Βουλευτής και πει ότι δεν πρέπει να καθίσει ο «Νικολόπουλος»  στο «σκαμνί» του κατηγορουμένου επειδή μνημόνευσε Αγιογραφικά ρητά σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, τότε αμέσως με συνοπτικές διαδικασίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αντικαθιστά αμέσως με κάποιον άλλο πρόθυμο «θεληματάρη» βουλευτή!

Και δεν φτάνει αυτό...   
Τώρα που μας πήραν χαμπάρι, πλάκωσε και ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου!  Επιθυμεί να μην γίνει Υπουργός εκείνος που λέει «τα σύκα… σύκα». 
Και τότε οι παροικούντες την Χριστιανική Ιερουσαλήμ τι κάνουν; Πώς το είπε ο Αρχιεπίσκοπος ; «Παιχνιδίσματα…»! Όταν όμως, αντίθετα, γίνονται Υπουργοί και Πρωθυπουργοί ομοφυλόφιλοι, διεμφυλικοί, τότε γεμίζουν από περηφάνια και  για την αυτοικανοποίησή τους αυτοανακηρύσσονται και φωτισμένοι… ή φωταδεροί!

Ας είναι…Προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω αβαρίες και συμβιβασμούς. Και όπως τότε επί Σαμαρά, που προτίμησα να αφήσω την καρέκλα στο Υπουργείο Εργασίας, για να στέκομαι όρθιος και όχι στα τέσσερα, έτσι και τώρα προτιμώ την παγερή μεν, αλλά υπερήφανη μοναξιά του ανεξάρτητου, παρά την θαλπωρή της αγκαλιάς ενός μεγάλου, αλλά διεμφυλικού κόμματος.   
Τέλος, επειδή, αρκετοί συνάδελφοι ένοιωσαν την υποχρέωση να μεταφέρουν στη Βουλή τη φωνή μιας κοινότητας διεμφυλικών συμπατριωτών μας, προσωπικά νοιώθω την ανάγκη να αναφέρω μερικές από τις βασικές θέσεις της εκκλησίας της Ελλάδος της οποίας μέλος είμαι και εγώ όπως και πολλά εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών:

Διαβάζω λοιπόν λίγες γραμμές από την επιστολή που πήραμε και οι 300 :

«(α) Το φύλο στον άνθρωπο αποτελεί ιερή παρακαταθήκη και υπηρετεί, στη βάση της ψυχοσωματικής συμπληρωματικότητας, το μυστήριο της ζωής και της αγάπης. Υπό την έννοια αυτήν, δεν είναι επιλέξιμο, αλλά ως δώρο αποτελεί θείο χάρισμα στον άνθρωπο.

(β) Θεωρεί ότι η νομολογία των δικαστηρίων της πατρίδας μας καλύπτει, όπου υπάρχει ανάγκη, υφιστάμενα προβλήματα, με το δεδομένο ότι το φύλο, ούτε επιλέγεται ελεύθερα, ούτε και μεταβάλλεται κατά βούλησιν, αλλά επί τη βάσει ανατομικών, φυσιολογικών και βιολογικών χαρακτηριστικών, που ορίζουν την ταυτότητα του.

(γ) Η νομολογία προκαλεί το αίσθημα της κοινωνίας, τορπιλίζει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, έρχεται σε αντίθεση με τα χρηστά ήθη και την κοινή λογική και κυρίως καταστρέφει τον άνθρωπο. Αντί να λιγοστεύει τη σύγχυση και τις ψυχικές διαταραχές, θα τις αυξήσει και θα δώσει διαστάσεις επικίνδυνου κοινωνικού φαινομένου. Ιδίως όταν επεκτείνει τις δυνατότητές του και μεταξύ των μαθητών, δημιουργεί εκρηκτική κατάσταση και στα σχολεία.

(δ) Δεν διακρίνει το ενδιαφέρον για τον ταλαιπωρημένο και αδικημένο συνάνθρωπο, αλλά την ύπαρξη ισχυρών ομάδων, με αποτέλεσμα τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής και την πνευματική νέκρωση του ανθρώπου και

(ε) Κάνει μια ύστατη έκκληση στο σύνολο του πολιτικού κόσμου να αρθεί στο ύψος της ευθύνης και αποστολής του και πέρα από πολιτικά ιδεολογήματα, προκαταλήψεις και την επίκληση του ανεξέλεγκτου δικαιωματισμού, να αποσύρει το Νομοσχέδιο».

Επιπλέον, παρακαλώ να μου επιτρέψετε να ακουσθεί στο εθνικό κοινοβούλιο και η φωνή των Αγιοριτών Πατέρων, διαβάζοντας μόνο μια παράγραφο από την επιστολή που -επίσης-  όλοι λάβαμε:  «Διερωτώμεθα» σημειώνουν οι Αγιορείτες «ποιος Ορθόδοξος Βουλευτής της Βουλής των Ελλήνων θα ψηφίσει τοιούτον άνομον νομοσχέδιον» και εν συνεχεία παρακαλούν θερμώς να γίνει  απόσυρσις του νομοσχεδίου, η οποία  θα έδιδε την δυνατότητα της επανεξετάσεως και της περαιτέρω διαβουλεύσεως διά να εκφρασθή επαρκώς επί του θέματος η βούλησις του ελληνικού λαού».

Και καταλήγουν: «Υπενθυμίζομεν εις πάντας τους σοφούς λόγους του Οσίου Παισίου του Αγιορείτου:  «Σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια ο καθένας μας πρέπει να κάνει ό,τι γίνεται ανθρωπίνως και ό,τι δεν γίνεται ανθρωπίνως να το αφήσει στο Θεό. Έτσι θα έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας ότι κάναμε εκείνο που μπορούσαμε. Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους».

Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες μένουμε πιστοί στις αξίες, τα ιδανικά και τις αρχές δόμησης της ελληνικής κοινωνίας που διαχρονικά διαφυλάχθηκαν στον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό.




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                               Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2017

Νίκος Νικολόπουλος : «Με το ΟΧΙ και το ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ, θέλουμε να εκφράσουμε

την σιωπηλή πλειοψηφία που δεν συμμετέχει στις παρελάσεις της δήθεν.. περηφάνιας»!

(Η τοποθέτηση του Ανεξάρτητου βουλευτή και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος για το Ν/Σ αλλαγής φύλου)



Δεν υπάρχουν σχόλια: